Δώσε αγάπη-Τασούλα Λυρτζή

 


Δώσε αγάπη για να κάνεις τους ανθρώπους που βρίσκονται γύρω σου χαρούμενους και ευτυχισμένους. Το όμορφο αυτό συναίσθημα δε σε επιβαρύνει οικονομικά αφού δεν αγοράζεται ούτε βέβαια μπορεί να πουληθεί κάπου. Γεννιέται στις καρδιές των ανθρώπων και μπορεί απλόχερα να μοιραστεί  εκεί που κρίνεται αναγκαία σκορπίζοντας χαμόγελα. 

 Ένα όμορφο παραμύθι που περιλαμβάνει 3  ιστορίες που αναφέρονται στο όμορφο αυτό συναίσθημα κυκλοφορεί από τις εκδόσεις :Πηγή. Η συγγραφέας κυρία Τασούλα Λυρτζή δημιούργησε το συγκεκριμένο βιβλίο με πολλή αγάπη   για όλα τα  μικρά αλλά και τα μεγάλα παιδιά που χαίρονται να ταξιδεύουν με παραμύθια... Μέσα από τα ζώα που θεωρούνται αγαπημένοι φίλοι των παιδιών οι αναγνώστες μαθαίνουν να αναγνωρίζουν την αγάπη και να τη δίνουν στους άλλους.  Οι τέσσερις  πρωταγωνιστές το κουνελάκι , το κατσικάκι , ο σκύλος και η μελισσούλα με τη βοήθεια της αγάπης  καταφέρνουν να σώσουν όχι μόνο τον ίδιο τους τον εαυτό τη στιγμή που βρίσκονται σε κίνδυνο αλλά και τους γύρω τους. Ας διαβάσουμε το βιβλίο και ας αφήσουμε το όμορφο αυτό συναίσθημα της αγάπης να πλημμυρίσει τη ζωή μας. 

 Οι αναγνώστε που επιθυμούν να γνωρίσουν έστω και αναγνωστικά την ευεργετική δύναμη της αγάπης μπορούν  να επικοινωνήσουν με τον εκδοτικό οίκο Πηγή για να αποκτήσουν το βιβλίο. 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Η Ευχή της Γιαγιάς-Κυριακή Κηρυττοπουλου

Ξεθωριασμένες Πεταλούδες -Συλλογικό Έργο

Η καθημερινότητα ενός ιδιαίτερου παιδιού :Αικατερίνη Χριστοπούλου