365 Ανάσες, Μικρά Καθημερινά Βήματα για Καλύτερη Ζωή- Ιφιγένεια Μπάκα

 


 Ο πρώτος μήνας της νέας χρονιά φτάνει σιγά σιγά στο τέλος του. Μίας καινούριας χρονιάς που ξεκίνησε με  τον καθιερωμένο  προγραμματισμό των στόχων που επιδιώκουμε οι περισσότεροι να πραγματοποιήσουμε.  Σημειωματάρια, ημερολόγια , χαρτάκια κοσμούν το κομοδίνο , το γραφείο  ακόμα και την τσάντα μας σκοπεύοντας να μας υπενθυμίσουν όλα αυτά που θα πρέπει να υλοποιηθούν κατά τη διάρκεια της ημέρας. Γράφουμε σκέψεις, δουλειές, ψώνια και ό,τιδήποτε άλλο θεωρούμε πως θα μας βοηθήσει να βελτιώσουμε τη ζωή μας,  να την οργανώσουμε και βέβαια να εξοικονομήσουμε ελεύθερο χρόνο για μας αλλά και για τους αγαπημένους μας.  Μακάρι να μπορούσαμε όλα αυτά που σκεφτόμαστε  και επιθυμούμε να είχαμε τη δυνατότητα να τα βλέπαμε συγκεντρωμένα κάπου παρά να συναντάμε σκόπια χαρτάκια και κομμένες σελίδες εδώ και εκεί.

 Φαίνεται πως η κυρία Ιφιγένεια Μπάκα διάβασε τις σκέψεις μας καθώς και τις επιθυμίες μας  για την εξασφάλιση ελεύθερου προσωπικού χρόνου μέσα στα πλαίσια της καθημερινότητάς μας και σχεδιάσατε το ανάλογο σημειωματάριο- ημερολόγιο προσαρμοσμένο στις βιολογικές ανάγκες και στη μετάδοση αισιοδοξίας και ελπίδας μέσα από τα μικρά και σταθερά βήματα που θα πρέπει να ακολουθήσουμε κάθε φορά για να φτάσουμε στον τελικό προορισμό. 

 Σε κέθε μέρα  του ημερολογίου εκτός από το πίνακα που περιλαμβάνει την κάλυψη των βιολογικών αναγκών μας δίνεται και η δυνατότητα  της καλής οργάνωσης της προσωπικής μας ζωής ανά μία ώρα. Και βέβαια για την καλή ψυχολογική μας κατάσταση  απαιτείται  και η καταγραφή των επιθυμιών  μας καθώς  και η προσπάθεια που καταβάλλουμε για την υλοποίησή τους. 

Ας κάνουμε ένα δώρο στον εαυτό μας. Ας ακολουθήσουμε τις συμβουλές της κυρίας Μπάκα, Ας προσπαθήσουμε να  οργανώσουμε τη ζωή μας και ας δώσουμε την ευκαιρία στον εαυτό μας να γίνει χαρούμενος και ευτυχισμένος αφού το αξίζει. 

Για να αγοράσουμε το όμορφο και χρήσιμο ημερολόγιο που θα μας οδηγήσει σε μία καλύτερη ζωή μπορούμε να απευθυνθούμε στο site των εκδόσεων KAKTOS: https://www.kaktos.gr/,για να  το αποκτήσουμε. 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Η καθημερινότητα ενός ιδιαίτερου παιδιού :Αικατερίνη Χριστοπούλου

Η Ευχή της Γιαγιάς-Κυριακή Κηρυττοπουλου

Ξεθωριασμένες Πεταλούδες -Συλλογικό Έργο