Αέρινα Βήματα -Χριστοθέα Χατζηιωσήφ

 


Ποια βήματα άραγε ακολουθεί η μοίρα στη ζωή  του κάθε ανθρώπου;  Είναι εκείνα που οδηγούν στην εκπλήρωση των επιθυμιών που ο καθένας επιθυμεί να αποκτήσει στη ζωή του;

Ένα συγκινητικό βιβλίο που καθηλώνει τον αναγνώστη προκαλώντας τα δάκρυα να κυλήσουν στα μάτια. Η επιθυμία ενός ζευγαριού για να αποκτήσει το πολυπόθητο παιδί πραγματοποιείται μέσα από τα χαρτιά της υιοθεσίας η οποία εκπληρώνεται σε σύντομο χρονικό διάστημα. Η ξαφνική αρρώστια όμως του μικρού Αλφέδρο επισκιάζει την απόλυτη ευτυχία που νιώθουν οι θετοί του γονείς. Εκτός από την περιπέτεια υγείας του μικρού τους θησαυρού, μήπως έχουν να ανησυχούν και με την παρουσία των βιολογικών του γονιών η οποίοι διεκδικούν μία θέση στη ζωή του; Ίσως όμως  η ξαφνική τους παρουσία ήρθε την κατάλληλη στιγμή που υπήρχε έντονη  η ανάγκη για έρευση του κατάλληλου δότη που θα του χάριζε την ίδια τη ζωή. Όταν όμως υπάρχει αγάπη πραγματική, το θαύμα μπορεί να συντελλεστεί αφήνοντας στην άκρη τον προσωπικό εγωισμό και τα λάθη του παρελθόντος.   Και έτσι η ζωή επιστρέφει με τον τρόπο της  την χαμένη ευτυχία την οποία  έχει στερήσει από τον καθένα. 

Για τους αναγνώστες που επιθυμούν να ακολουθήσουν  τα δικά τους   αέρινα βήματα το βιβλίο είναι διαθέσιμο από τις Πρότυπες Εκδόσεις Πηγή . 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Η Ευχή της Γιαγιάς-Κυριακή Κηρυττοπουλου

Ξεθωριασμένες Πεταλούδες -Συλλογικό Έργο

Η καθημερινότητα ενός ιδιαίτερου παιδιού :Αικατερίνη Χριστοπούλου