Και το διάβασμα για τα παιδιά που αντιμετωπίζουν μαθησιακές δυσκολίες βρήκε τη λύση του .


Στη σημερινή εποχή το φαινόμενο των μαθησιακών δυσκολιών είναι ιδιαίτερα έντονο. Δεν υπάρχει τάξη που να μη φοιτά κάποιος μαθητής ή μαθήτρια αντίστοιχα, και να μην αντιμετωπίζει κάποια δυσκολία είτε στο μάθημα της Γλώσσα είτε  των Μαθηματικών.

 Ως γονείς δεν πρέπει να αγχωνόμαστε, ούτε να κατηγορούμε τον εαυτό μας γι’ αυτό. Είναι μία δυσκολία  για την οποία δεν ευθύνεται κανείς. Επομένως αντί να αισθανόμαστε ενοχές μπορούμε να βρούμε τρόπο για να κάνουμε τη μάθηση του παιδιού μας ευκολότερη κυρίως για το ίδιο και με  ενθαρρυντικά αποτελέσματα.

  Ο τρόπος εκμάθησης που θα βοηθήσει το παιδί μας εύκολα και αποτελεσματικά βρίσκεται στις εκδόσεις Σαρλάνη.

 Το μαθησιακό υλικό που προσφέρουν οι συγκεκριμένες εκδόσεις,  στηρίζεται  στην 5ετη εμπειρία  που έχει αποκτήσει η υπεύθυνη  του εκδοτικού οίκου πάνω σε παιδιά όλων των ηλικιών.  Επιπλέον   οι εκδόσεις είναι ανοικτές σε νέες συνεργασίες.  παρέχοντας ταυτόχρονα συμβουλές σε επαγγελματίες που ανήκουν μέσα στο χώρο των παιδαγωγικών  και επιθυμούν να προωθήσουν το υλικό και την δουλειά τους γενικότερα.

 Όλα τα εκπαιδευτικά βοηθήματα αλλά και  τα  επιμορφωτικά πρόγραμμα, έχουν σχεδιαστεί ώστε να κάνουν τη μάθηση διασκεδαστική, αφού οι μικροί μαθητές  μέσα από ebook  αποκτούν σιγά σιγά τις νέες γνώσεις με τον τρόπο και το ρυθμό που ταιριάζει στις ανάγκες τους.  Αλλά και τα σεμινάρια των ενηλίκων παίζουν τον δικό τους σπουδαίο ρόλο  αφού βοηθούν βήμα βήμα  τους ενήλικες να μπουν στον μαγικό κόσμο τον παιδιών ώστε να τα κατανοούν και να έχουν την καλύτερη  μεταξύ τους συνεργασία με τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα.

 Δεν μένει παρά μόνο μία περιήγηση στο www.sarlani.gr και το θέμα των μαθησιακών δυσκολιών των παιδιών μας αλλά και οι απορίες ΄που έχουμε ως γονείς για διάφορα θέματα που αφορούν την εκπαίδευση  τους, θα είναι πλέον παρελθόν.


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Η Ευχή της Γιαγιάς-Κυριακή Κηρυττοπουλου

Ξεθωριασμένες Πεταλούδες -Συλλογικό Έργο

Η καθημερινότητα ενός ιδιαίτερου παιδιού :Αικατερίνη Χριστοπούλου