Η περιπέτεια μιας τοσοδούλας λιβελούλας Ζωή Γεωργίου


Ποιος υποστηρίζει  ότι η ελευθερία  που έχει κάποιος στη ζωή του  μπορεί να κρύβει κινδύνους;  Λάθος διαπίστωση  αναφωνεί η μικρούλα μπλε λιβελούλα  η οποία αισθάνεται  την καρδιά της ζεστή  από αγάπη.  Ξέρετε ότι το όνομα Λίμπι στα λιβελίστικα  σημαίνει ελευθερία;  Έτσι εξηγείται λοιπόν η επιθυμία της να πετάξει με τα πολύχρωμα φτερά της  και να εξερευνήσει τον κόσμο.  Η λαχτάρα που ένιωθε  για να πραγματοποιήσει τ’ όνειρό της  και να ταξιδέψει σ’ όλο και περισσότερα μέρη, γνωρίζοντας  νέους τόπους  και καινούριους ανθρώπους  διέλυε στη  στιγμή κάθε φόβο. Ακόμα και τη στιγμή  που τη ζωή της ένιωθε να την απειλεί ένας εχθρός και συγκεκριμένα μία αράχνη. Όμως η δύναμη της αγάπης φαίνεται ότι  είναι ικανή να υπερκινήσει όλα τα εμπόδια και να δημιουργήσει μία δυνατή φιλία.

 Ένα όμορφο βιβλίο  με διδακτικό περιεχόμενο που μαθαίνει στα παιδιά όχι μόνο να τολμούν αλλά και να αποδέχονται τον εαυτό τους και τους άλλους.  

 Για να ταξιδέψουμε σε αυτή την όμορφη τρυφερή ιστορία και να διδαχθούμε τα όμορφα μηνύματα που προσφέρει μπορούμε να απευθυνθούμε στη συγγραφέα https://www.facebook.com/georgiou.zoi  ώστε να μας υποδείξει τους τρόπους που μπορούμε να αποκτήσουμε το βιβλίο.


 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Η Ευχή της Γιαγιάς-Κυριακή Κηρυττοπουλου

Ξεθωριασμένες Πεταλούδες -Συλλογικό Έργο

Η καθημερινότητα ενός ιδιαίτερου παιδιού :Αικατερίνη Χριστοπούλου